„АРХИДЕЯ ПРОДЖЕКТ“ ООД

Фирма “АРХИДЕЯ” може да се похвали с повече от 15 години опит в мебелната индустрия, както и гордо да заяви, че е една от водещите компании за мебелно обзавеждане в България. Създадена със страст и вдъхновение, АРХИДЕЯ се стреми, чрез интериора да създава персонален стил на живот, работа, забавление или почивка.

Мисия на ,„АРХИДЕЯ Проджект“ ООД

Мисията на компанията е създаването на устойчива система, подсигуряваща постоянно стабилно ниво на качество и коректно времево изпълнение на проектите. Ние се стремим да удовлетворим желанията на нашите клиенти свързани с разнообразие и качество на желания дизайн. В основата на философията е заложено постоянното подобрение на процесите и обучение на персонала. Основен стълб в нашата компания е изграждане на безопасна и вдъхновяваща среда за екипа на компанията.

Визия на „АРХИДЕЯ Проджект“ ООД

Визията на компанията е модернизация и усъвършенстване на процесите и технологиите, които да доведат до намаление на разходите за реализация на проекти. Посредством водещите световни практики и професионализма на служителите и управлението компанията „АРХИДЕЯ Проджект“ се стреми да се превърне в лидер при реализирането на интериорни проекти, както в страната така и Европа.